fredag 19. oktober 2012

NetCom Barnas Uke - hundrevis av "små forskere"

"Høstferien kalles ikke kaosuken for ingenting"sa de på Reptilparken da vi skulle komme på besøk med 130 barn. For NetCom har høstfeiren i en årrekke handlet om å gjøre denne uka tidlig i oktober til "Kosuken"for barna til sine ansatte, og deres venner. 

"Små forskere" var årets tema for NetCom Barnas uke, som arrangeres ved NetComs kontorer i Oslo og Trondheim. 135 barn i Oslo, og 35 i Trondheim, skal aktiviseres og underholdes mens mor eller far er på jobb, i løpet av høstferieuka. Og i år ville vi prøve å finne ut litt om alt det rare rundt oss.

Vitensenteret Inspiria i Østfold, gruvevandring i de nedlagte sinkgruvene på Grua, etterforskning "CSI-style" med Forskerfabrikken, slanger rundt halsen på Reptilparken, hydrogeneksplosjoner og ballonger som knuser - alt sammen var blandt tingene barna fikk oppleve i Oslo. I løpet av tre dager i Trondheim fikk vi også med oss en tur i de imponerende gruvegangene og hallene i fjellet ved Løkken verft, og en alt for kort dag på Vitensenteret i Trondheim.

For oss i Sølvpilen har det vært en strålende opplevelse og få være med på legge til rette for at alle arrangementer gikk som de skulle, og at alle barna hadde den beste høstferien de kunne ha. Vi håper vi sees igjen neste år!











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar