onsdag 24. oktober 2012

Sølvpilen åpner Mathallen

Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum og fiskeriminister Lisbeth
Berg-Hansen skar over den symbolske pølsa fra Annies pølsemakeri, og
dermed var Mathallen offisielt åpnet.
I oktober åpner endelig Mathallen i Oslo - hundrevis av kvadratmeter bugnende av gode matopplevelser og matglede for enhver gane. Og vi er så heldige at vi får være med på å skape nettopp slike opplevelser for de besøkende - en hel måned til ende!

Mathallen har vært åpen for publikum en periode nå, men den 12. oktober stod den offisielle åpningen. Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum og fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen stod for den seremonielle kuttingen av en streng med ølpølser fra Annies pølsemakeri. Bedre kan man ikke markere at Oslo har fått sin etterlengtede Mathall. 

De som kjenner Sølvpilen, og som kanskje også har fulgt litt med på denne siden vet at vi er ganske så interesserte i mat (les også dette informative innlegget om spansk skinkeved siden av vårt faglige fokus på gode publikumsopplevelser - så det å få være med på å lage gode og inkluderende matopplevelser i Mathallen er både interessant og lærerikt. 


Til nå har vi hatt pizzaverksted i byens kuleste gassfyrte pizzaovn, grøtbar på Grøtdagen, og mye annet. Dermed føler vi at vi bidrar til at Mathallen virkelig byr på nye og spennende matopplevelser i Oslo. 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar